Rendeléssel kapcsolatos információk :

Oldalunkon megtalálható  a Suzuki összes gyári alkatrésze, aktuális árral

  • Több lehetőség közül is választhat a keresett alkatrész  megtalálásához  :
  1. : ha használ audatex -et vagy gyári program hozzáférése van és tudja a kívánt alkatrész cikkszámát ,egyszerűen üsse be az oldalunk  tetején található keresőbe !
  2. : ismeri  autója adatait , de cikkszámát nem : ebben az esetben használja az oldalunkon található képes kereső alkalmazást ,  és amennyiben megtalálta ,kattintson a nagyítóra !

Rendeléssel kapcsolatos információk :

Amennyiben Gyári alkatrészt szeretne vásárolni ,az alábbi szabályozást tartsa szem elött :

  1. Tekintse oldalunkat  cégünk katalógusának  ahol kiválaszthatja a szükséges alkatrészeket
  2. Egyéni vásárlás alkalmával  minden esetben – amennyiben az alkatrész nincs raktáron – előleg fizetése  után tudjuk rendelését útnak indítani
  3. Visszárú , téves vásárlás, lemondás esetén a gyár által meghatározottakat tartjuk és várjuk el  (részletek röviden :  amennyiben a vásárló hibájából , a téves rendelésből eredő költségek a vevőt terhelik  ez levonásra kerül az előlegből , ) Gyári alkatrész nem minősül netes rendelésnek ezért a 14 napos  visszavásárlási időt ezekre a termékekre nem tudjuk tartani  ezért kérjük kellő körültekintéssel vásároljanak
  4. Sérült , hibás termékek:Minden karosszéria elemet átvizsgálunk átvételkor , lehetőséget biztosítunk minden alkatrész átvizsgálására , amennyiben bármilyen sérülést találunk természetesen cseréljük .
  5. Átvétel ,kiszállítás :Budapest és Észak Pestmegye vonzáskörzetében előre egyeztetés után , törzsvásárlóinknak és viszont eladó partnereinknek díjmentes kiszállítási lehetőséget tudunk biztosítani amennyiben  igénylik .Egyéni vásárlóknak  ha tudunk és módunkban áll, termékek kiszállításban  igyekszünk segíteni (részletekért kérem keressen meg minket ).Minden egyéb esetben  lehetőség van telephelyünkön díjmentesen átvenni a kívánt alkatrészt , vagy  egyeztetés után Futár bevonását kérni , de ennek a költsége a vásárlót terheli .

 

A teljes ár mutatja hogy mennyi az ajánlott fogyasztói ár.

Az akciós ár mutatja hogy ezt nálunk mennyiért tudja megrendelni!+

Törzsvásárlóknak , viszonteladó partnereinknek  további kedvezményt is  tudunk biztosítani!

Utólagos, 8 napos fizetési határidővel kapcsolatban szerződött viszonteladóinknak van lehetőségünk adni, a részletekkel kapcsolatban keresse kolegáinkat!

0

Your Cart